Skip to main content

Kurser med fokus på Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Vi er alle i større eller mindre grad påvirket af vores familiedynamik. Vores fokus er derfor rettet mod Familieopstilling og Systemisk Opstilling, som metode til at skabe forløsning, forandring og udvikling.

Familieopstilling handler om at undersøge og afdække ubevidste mønstre og dynamikker i ens familie og relationer. Vi går ofte tilbage i slægten og familiens historie for at få klarhed omkring hvilke påvirkninger, der skaber udfordringer i det nutidige liv.

Formålet er at skabe klarhed og herefter at forløse uhensigtsmæssige blokeringer, for at opnå mere frihed, åbenhed, hjertelighed og balanceret i sig selv og ikke mindst i betydningsfulde relationer i livet.

Vi afholder derfor jævnligt weekendkursus i Familieopstilling, hvor alle deltagere får lavet deres egen Familieopstilling.

Hvis du hellere selv vil arbejde med din familiedynamik, så har vi udviklet "gør-det-selv-Familieopstilling", som er et onlinekursus, du kan lave i ro og mag hjemmefra.

Glædens Genetik er et online selvudviklingsforløb, hvor vi foruden at have fokus på de mere selvkritiske og måske fordømmende sider af os selv, har fokus rettet mod at nære og fremme ressourcer og positive kvaliteter i os selv.

Herudover har vi Forandringens DNA, hvor vi over 12 uger bevæger os fra slægt til essens. Dette kursus er for dem, der ønsker at gå dybere ind i deres personlige udvikling og forandre deres liv på en mere grundlæggende måde. Vi arbejder med at undersøge vores ubevidste mønstre og overbevisninger for at skabe mere frihed og autenticitet i os selv. På Forandringens DNA bevæger vi fra slægtens prægninger til barndommens temaer, selvkritik til meditation, væren og essens.

Organisationsopstilling er en innovativ og praktisk metode, baseret på den systemiske tænkning. Organisationsopstilling bruges til at undersøge, synliggøre, igangsætte og udfolde forandring på arbejdspladser og i arbejdsrelaterede sammenhænge.

En sidste mulighed er vores gratis webinarer, som omhandler en lang række af forskellige emner, som eksempelvis angst, stress, selvværd, skam og glæde. Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook.

Uanset om du deltager i vores weekendkurser, tager vores online kursus eller deltager i Forandringens DNA, vil du få mulighed for at få en dybere forståelse for din familiedynamik og skabe ønskede forandringer i dit liv. Vi tror på, at når vi tager ansvar for vores eget liv, kan vi skabe positive forvandling i vores relationer og i verden omkring os.

Alle kurser fasciliteres af Liv Dhanyo Thommesen.

Angst kan sætte sig i vores gener

Hvorfor er nogle af os bange uden grund? Ny forskning viser at grundløs angst kan have rødder i vores familiehistorie!

Derfor er Familieopstilling og Systemisk Opstilling en velgenet måde at få bearbejdet angst.


Læs mere om kurserne


Modtag vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udsendes via ISFO og du finder det her